Bucuria de azi: transformările

Unele proiecte se încheie înainte de a începe și e sănătos să le dai drumul, ca să lași energia să se canalizeze pe cele noi.

Unele proiecte încep și se termină și e sănătos să faci o oprire la capătul lor, ca să iei cu tine satisfacția finalității și să fertilizezi cu ea terenul proiectelor noi.

Iar unele proiecte se transformă, cresc și devin proiecte noi. Și e sănătos să te oprești o clipă ca să celebrezi momentul transformării.

Pe data de 11 Martie am scris primul articol Îmbucurător și am creat comunitatea de Îmbucurători.

Azi scriu articolul cu numărul 59. 59 de articole pentru 59 de zile în care am fost împreună, hotărâți să ne stăm aproape, să nu ne pierdem unii pe alții și pe noi înșine; 59 de zile în care am fost consecvenți în scopul nostru de a găsi Bucuria, zilnic; 59 de trepte pe care le-am urcat împreună, inspirându-ne unii pe alții, încurajând-ne unii pe alții.

59 de zile și 502 Îmbucurători care s-au adăpostit împreună și care au pășit împreună pe puntea spre lumea nouă.

Am realizat, împreună, o comunitate pregătită să iasă în lumea nouă, încrezătoare, puternică, gata să construiască.

De azi într-o săptămână terminăm de parcurs puntea și deschidem ușa către altceva.

De azi într-o săptămână, unele dimineți vor rămâne ale mele, ca să port în ele bucuria și energia acestei povești minunate pe care am scris-o împreună.

De azi, timp de o săptămână, celebrăm cu fiecare treaptă parcursă povestea Îmbucurător: una din acele povești care nu se încheie, ci se transformă.

Here comes the Sun, Îmbucurători 🤗

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *