Bucuria de azi: aglomerația din interior

Izolarea asta e o iluzie. Ne-am oprit din a merge afară și a devenit mai greu a alege dacă intrăm și în interior, în noi înșine.

Sunt zile și zile. Uneori e liniște în interior, ești tu cu tine. Dar, de multe ori, nu e. Încape o grămadă de lume în spațiul dinăuntru. E aglomerație mare, e gălăgie, e multă lume de vizitat, sunt oameni pe străzile sufletului nostru și toți privesc spre tine, îți vorbesc, te strigă, te ceartă, te îndeamnă. Îți povestesc despre tine, te acuză, te laudă.

Acolo e lumea pe care ai construit-o despre tine. Poate fi sursa ta de putere și sens sau poate fi sursa ta de oboseală interioară.

Bucuria cea mare e că în aglomerația din interior te vezi mereu pe tine, așa cum ești convins că ești. Gălăgia dinăuntru îți vorbește de tine. Și dacă nu-ți place ce auzi, poți face curat. Azi, acum, în paranteza asta în care ai fost nevoit să intri.

La mine în suflet e gălăgie mare azi, e zarvă, au ieșit oamenii pe străzi, pocnesc artificii, se îmbrățișează, cântă și dansează toată lumea.

E ziua scriitoarei de soră-mea azi.

Izolarea asta e o iluzie.

Mă duc înăuntru, în mine, la un party pe cinste.

La mulți ani, soro!

Te iubesc🤗

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *