Două săptămâni și o eternitate

Azi se împlinesc două săptămâni și o eternitate de când stăm cu noi.

N-a fost prea comod să pășim în interiorul nostru, pe acolo pe unde n-am mai umblat de o eternitate, să scormonim praful și colțișoarele întunecate, să privim umbrele în față, să învățăm să le ascultăm și să ne obișnuim să trăim cu ele.

Încă nu e senin în noi, dar s-a mai luminat un pic, aerul e mai limpede și începem să vedem cum ar fi să locuim aici, în noi, mereu.

De aici, din noi înșine, ne-am gestionat schimbarea cum am putut și știut mai bine: campanii de donații, implicarea în proiecte care să ajute medicii sau pe alții, campanii motivaționale în online sau, pur și simplu, procese de trăit zilnic și îmbucurător în propria casă.

Arată bine lumea nouă; pare a avea în ea cavaleri și eroi gata să lupte, magicieni și vrăjitoare gata să vindece, făurari gata să construiască, zâne bune, gata să potrivească om cu om și eveniment cu eveniment și spiriduși care au grijă de casele lor și pregătesc poțiune după poțiune de alinat suflete.

De două săptămâni și o eternitate stăm în noi, împreună. Fiecare lucru pe care îl facem temeinic adaugă pietre la drumul spre bine. La treabă, deci, și azi, Îmbucurători! 🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *