Bucuria de azi: să poți să spui că „Totul va fi bine”

Durata citire: 2 min

„Totul” pare a nu mai semăna cu ce era. Zi după zi, „totul” de ieri se modifică în dimensiune, structură și devine tot mai clar că nu va mai fi vreodată la fel pentru noi.

Așteptăm să se termine, să trecem PESTE perioada asta, să o punem în paranteză și să uităm de ea. Dar nu va fi și nu mai e așa. „Totul” se disipă, parantezele sunt tot mai subțiri, mai subtile și conținutul lor pare a se insera tot mai pregnant in viața noastră. Nu vom uita, pur și simplu; nu vom reintra în reperele trecute ale vieții noastre sociale, pur și simplu; vom aluneca spre ele, da, însă puțin câte puțin, libertate cu libertate reinstaurată.

Și totuși… Să lăsăm parantezele să se deschidă. Să integrăm noul lor conținut. Să privim spre un viitor în care, în lipsa parantezei, viața noastră are o nouă culoare, noi dimensiuni, noi paliere.

Să ne lăsăm să simțim că „TOTUL va fi bine!”, chiar dacă „totul” de ieri arată altfel decât „totul” de azi și altfel decât „totul” de mâine. Să ne lăsăm să trecem împreună și individual PRIN perioada asta.

Pentru că, de fapt, TOTUL ESTE BINE.

Spor la îmbucurat și azi, și mâine, și în fiecare zi🤗

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *