Azi, despre bucuria de a fi alături

Durata citire: 2 min

Eu urmăresc și cunosc o sumedenie de antreprenori locali, oameni faini, pe care îi văd zi de zi cum muncesc cu pasiune, oameni care îmi ating viața și o bucură.

Le zic antreprenori, pentru că nu știu altfel cum să-i strâng într-o etichetă. Sunt, printre ei, artiști din toate domeniile, public speakeri, manageri de cafenele, producători locali, traineri de părinți și atâția alții. Oameni care ne modifică pozitiv mediul. Oameni care lucrează cu public și se bazează pe public pentru a putea exista, în continuare, ca mici antreprenori.

Evenimentele s-au anulat și nu știm până când. Publicul, noi adică, stă acasă și asa e necesar și trebuie acum.

Îi vom mai găsim oare pe oamenii ăștia frumoși când vom putea ieși din nou din casă? Vor mai fi aici, să ne bucure? Cât timp vor putea să aștepte până să-și reia activitatea, inainte să iasă definitiv de pe piață?

Eu mă bazez pe ei. Mă aștept să-i regasesc la fel de activi și inspirați. Dar Îmbucurătorii nostri locali nu se mai pot baza pe noi. Și asta e trist…

Doar dacă… aș putea face ceva. Să le dau un pic din timpul acesta neașteptat pe care l-am câștigat zilele astea. Aș putea să le propun un schimb: timpul din viitor, pentru timpul prezent.

Concret, ce am putea face, ar fi să ne achiziționăm „BENEFICII ÎN AȘTEPTARE” de la ei.

Am putea să ne păstrăm locul la evenimentul public la care am achitat doar avansul. Am putea să achităm integral prețul acum. Nu va mai fi prețul serviciului pe care ni l-au prestat, dar va fi prețul „beneficiului în așteptare” pe care-l cumpărăm azi și il valorificăm în viitor.

Găsește antreprenorul, fie el artist, public speaker, trainer de părinți, organizator de cursuri pentru copii. Plateste-i cursul pe care nu l-ai făcut azi și păstrează-ți „beneficiul în așteptare”.

Asta poți face azi ca să fii alături de antreprenorul tău preferat 💝

Iti garantez că gestul ăsta iti va aduce bucurie. Nu doar azi.

  1. Ps: intră pe grup și povestește-ne cum a fost 🙂

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *