Îmbucurător zilnic

Durata citire: 2 min

Am aflat, cu toții, cum stă situația. Nu stă bine deloc și teama a început să devină copleșitoare. Deja înțelegem că suntem abia la începutul crizei și e suficient de greu, oricum, să experimentăm tipul acesta de emoții de care viața noastră ne-a lipsit până acum.

Tot rumegând la teama mea, privind-o în față cum încearcă să-mi paralizeze celelalte dimensiuni, am realizat că nu e singură. Se alimentează, ca un cerc vicios, cu neputința pe care o simt de a acționa altfel decât pasiv.

Înțeleg perfect că dimensiunea acțiunii mele în VREO direcție vis a vis de proporția problemei cu care ne confruntăm este o picătură de apă într-un ocean.

Dar eu cred în picături.

Și, oricum, nu mi-am propus să schimb lumea. Ci, mai întâi, pe mine 🙂

Așa că îmi declar că acum, mai cu seamă, am nevoie de ceva Îmbucurător. Am nevoie să găsesc și împărtășesc sursele și resursele de îmbucurare în spațiul acesta nou în care mă văd nevoită să trăiesc acum.

Așadar am hotărât să caut bucuriile și să le răspândesc. Una pe zi, pe paginile noastre și în grupul nostru.

Prima bucurie e tehnologia care îmi permite să fiu aproape de TOȚI cei dragi instantaneu. Datorită tehnologiei și internetului și rețelelor de socializare, mă pot CONECTA imediat cu toți cei dragi ai mei aflați la distanță, ne putem alina, încuraja și putem fi aproape unii de alții, chiar dacă circumstanțele ne obligă să fim separați fizic. Na, poveste, cum se întoarce roata 🙂

Mă mai bucură tehnologia și pentru că azi, de exemplu, copilul cel mare și-a făcut temele pe aplicația ASQ cu care lucra deja la școală:)

O cunoaște, nu a avut nevoie de training, profa de mate le-a trimis tema cu deadline, copilul a venit singur la mine să mă roage să-l ajut la un exercițiu căruia nu-i dădea de capăt.

Și mă mai bucură azi că pot comanda online toate materialele de care am nevoie ca să lucrez:)

(Da, o să menționez toate bucuriile pe care mi le aduc în viață oamenii din comunitate). 

Postează, te rog, o bucurie de azi💝

2 thoughts on “Îmbucurător zilnic

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

%d blogeri au apreciat: