Un strop de normalitate de discurs

daaa… Simt nevoia de discursuri decente, neisteriza(n)te, in spiritul tolerantei si moderatiei:

http://gotiu.viataclujeanului.ro/2476/scrisoare-deschisa-intelectualilor-din-timisoara-cu-ce-suntem-mai-buni-decat-minerii/

http://voxpublica.realitatea.net/politica-societate/adevarul-lui-basescu-versus-noi-ailal%C8%9Bi-javrele-%C8%99i-pro%C8%99tii-18611.html

 

Si iaca, m-a mai palit o idee; ca tot discutam si ne buricam care e mai comunist si mai rosu decit care: are careva idee despre CE anume e vorba in programa de guvernare a lui Basescu? Adica, frati romani, la concret: ce anume imi propune Basescu in schimbul votului meu? Ca eu nu am nici cea mai vaga idee. Si, de fapt, despre asta e vorba in problema, nu? Bine, stiu: mogulii; mogulii astia care si-au pierdut semnificatia, sunt inamicul public numarul 1, ne fura ei tot, nu putem noi trai linistiti de mogulii astia, hainele de pe noi ni le iau! Hm… de discursurile la fel de irelevante si caduce despre MAFIA, ale pitorescului nostru personaj politic omniprezent, da, ala caruia i se fura in permanenta voturile nu isi aminteste nimeni?

Asadar, dincolo de MOGULI (sa nu uitam ca Base ne-a promis si matrasirea dinozaurilor psd-isti odata si nu s-a tinut de cuvint) ce altceva imi mai propune Basescu?

Si sa nu ma intrebati ce anume propun ailalti, ca repede va zic 2-3 chestii, iaca asa cum imi vin in minte (cu unele nu sunt de acord, dar macar am cu ce sa nu fiu de acord).

Gata! promit sa nu ma mai infierbint, ca tare rau imi pare dupa aia. Promit sa fiu toleranta si moderata (nepartinitoare n-am cum fi, ca, na, sunt om si eu), dar sigur, sigur, o sa fiu mai relaxata.

🙂

Si un pupic:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *